Klangraum Stein

Het was weer bijna acht uur toen de dag begon en met een wolkenloze hemel beloofde het weer een warme dag te worden. Nog voor het ontbijt stond het  eerste kindje al voor de tent om een speelafspraakje te maken.

image

Ons plekje op de camping

We wilden er vandaag nog wel op uit en daarom de wandelkaart uitgevouwen en de keus viel op de Steinseilbahn in Sonntag. Ons met een gondel omhoog laten takelen leek het ideale scenario om de ergste warmte te ontvluchten. Zo bedacht zo gedaan en rond 10 uur zaten we in de auto om één dorp verder in de gondel te stappen die ons 400 meter
hoger zou bre

image

Voor het eerst in de gondel

nge

n.

Luus en Kilian vonden het een hele ervaring en vonden dat het landschap van boven net op Playmobil leek.  De warmte was boven nog wel aanwezig maar we gingen op weg naar de Klangraum Stein route, een wandeling waarbij weer aan de kinderen was gedacht en waar we onder andere een echowand zouden tegenkomen.
Na de lange wandeling van gisteren hadden de kinderen soms wel wat aanmoediging nodig in de vorm van drinken, even rusten of een snoepje maar ze liepen dapper door.d

image

Stoelen langs de route met hoorns om de geluiden uit de omgeving beter te kunnen horen.

De echowand was op het verste punt van de rondwandeling en was zonder twijfel de leukste attractie. Natuurlijk kwam “de burgemeester van Wezel” voorbij en Luus was blijkbaar zo onder de indruk van de enorme rotswand dat ze ook “God waar ben je” riep… je”image

Na een ijsje bij het gondelstation, in het dal eerst een plons in het zwembad en daarna boodschappen gedaan bij een nieuw ontdekte supermarkt. Voor vanavond stond op speciaal verzoek spaghetti met tomatensaus en kaas op het menu.
De warmte bleef nog lang hangen en de verwachtingen voor de komende dagen zijn nog prima. Het schijnt dat het hier in het dal behoorlijk tekeer kan gaan tijdens onweer dus dat blijft hopelijk nog een tijdje uit. Morgen waarschijnlijk naar de Seewaldsee, een bergmeer waar je heerlijk in kunt zwemmen.

6 reacties

  1. Hi there, jullie hebben het vakantiegevoel aardig te pakken, wat wil je met zo’n prachtige omgeving. De kids hebben het goed naar hun zin.
    Met Simba alles goed. Veel plezier. xx. Oop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.