Caen

Na een heel kort nachtje dankzij WK strafschoppen van het Nederlands elftal begon de dag om 3 uur. Luus en Kilian stuiterden hun bed uit en na de laatste klusjes reden we om 4:15 dan toch echt richting Frankrijk.
De eerste paar uren heerlijk weer om te rijden, met afwisselend zon en wat wolken. Na de eerste stop in België (en de koffie waar papa en mama al zo naar hadden uitgekeken) werden de tablets tevoorschijn gehaald.
Luus vond het fantastisch en kon dankzij het feit dat ze al een beetje kan lezen zelf de films kiezen. Tot aan het hotel in Caen wist ze er zich mee te vermaken. Kilian had er deze keer wat meer moeite mee en voelde zich duidelijk niet zo lekker. Een aantal keer wat langer stoppen en Brandweerman Sam bleek uiteindelijk het wondermiddel. Om 14:30 waren we bij het Ibis Hotel in Caen.

image

Het was een budget hotel dus de verwachtingen waren niet heel hoog, desondanks was het prima. Niet gehorig, goede douches en een simpel maar prima ontbijt.
Voor het slapen gaan mochten Luus en Kilian nog wat vakantiecadeautjes uitpakken. Om 20:00 lagen we allemaal te slapen, Luus bij mama op de kamer en Kilian bij papa.

image

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.