Warmenhuizen – Caen

Wekenlang hadden we er al naar uitgekeken, dagen afgeteld, inkopen gedaan, alvast het karretje gehaald en toen was daar toch zomaar het moment dat de wekker om vijf uur ging. Luus en Kilian wakker gemaakt, ze stonden meteen te stuiteren en snel een broodje gegeten en wat gedronken. Om zes uur reden lieten we de Schoffel achter ons met Olaf die ons verbaasd na stond te kijken.

Onderweg was het heel duidelijk hoogseizoen. Hoewel het met de drukte op de weg nog wel meeviel waren de parkeerplaatsen vaak overvol en moesten we vaak doorrijden naar een volgende P om een plekje te vinden. In Frankrijk kwamen we ook echt weer traditioneel slechte parkeerplaatsen tegen waar de pislucht je tegemoet kwam als je uit de auto stapte en waar de koffieautomaten zonder blikken of blozen de koffie naast het bekertje uitspuugde nadat de 2 Euro in ontvangst was genomen. Los daarvan hadden we er allemaal zin in en waren we zo mooi op tijd dat we onderweg nog een extra pauze konden nemen.

Om vier uur kwamen we aan bij het Ibis Hotel “Porte de Bretagne”  in Caen, deze keer niet de budget versie maar de iets luxere omdat daar kamers met airco waren. Ironisch genoeg was het dit jaar voor het eerst niet echt warm en was de airco dus was overbodig. De kamers waren prima voor elkaar en omdat het hotel uitkeek op de McDonald’s was de keus voor het avondeten snel gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.